Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Zonneboilers

Een zonneboiler is een duurzame oplossing voor het opwekken van warm water. Er zijn 3 verschillende types zonneboilers, voor elk budget en elke gezinssamenstelling is er een passende oplossing! Op alle zonneboilers is subsidie te verkrijgen.

Zonneboiler – voorverwarmer
De naam zegt het al; voorverwarmen. De Nefit Solarline en de Remeha Zenta zijn van dit type. De zonneboiler verwarmt het water voor door middel van de zon en het water stroomt vervolgens via de cv-ketel naar de kraan. Hierdoor hoeft de cv-ketel minder hard te werken. Het aantal liter per minuut hangt af van het type cv-ketel.

Zonneboiler – HotTop
De HotTop, zoals de Wolf HotTop en de Wolf CSZ, levert een stuk meer warmwater comfort dan de voorverwarmer. De zon verwarmt het water in de boiler en als de zon niet voldoende schijnt, verwarmt de ketel de boiler bij. Wanneer u warm water nodig heeft, komt dit rechtstreeks uit de boiler tot wel 30 liter per minuut! Super warmwater comfort, duurzaam verkregen.

 Zonneboiler – Verwarming
Een zonneboiler kan ook gebruikt worden om uw woning te verwarmen, zoals de Wolf BSP. U kunt daarbij hoge besparingen tot wel 60% behalen. De grote boiler wordt verwarmd door middel van de zon. Wanneer de zon niet schijnt, springt de cv-ketel ,warmtepomp of hout (pellet) kachel bij. Het water stroomt vervolgens vanuit de boiler naar uw radiatoren. Het warmwater voor de douche, bad- en de keukenkraan worden separaat opgewekt door de speciale watermodule aan de boiler. Hierdoor moet u even wachten op het warm water, maar heeft u wel een warmwater comfort van 30 liter per minuut!!

Vraag een offerte aan