Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Winkel

Wij zijn lid van de Elektro Specialist inkoopcombinatie. Hierdoor vindt u in onze winkel wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, kleine huishoudelijke apparaten maar ook tv’s. Voor eventuele inbouwapparaten kunt u ook bij ons terecht.

Met onze storingsdienst doen wij ons best u zo spoedig mogelijk te helpen. Daarnaast hebben wij bijzonder goede contacten met onze leveranciers. Dat komt onze kwaliteit, onze garantie en ons service-niveau ten goede en dus uiteindelijk ook uw portemonnee!

Wij bouwen graag aan een plezierige en langdurige relatie met onze klanten, die alleen maar stand houdt als beide partijen tevreden zijn.

Magazijn:
Het magazijn is het verlengde van de winkel, ze lopen in elkaar over. U kunt dus gemakkelijk even rondkijken.

Voor de doe-het-zelver is hier van alles te vinden op het gebied van elektra, gas, water, zink- en dakwerk. Het magazijn is overzichtelijk ingedeeld, zodat wij u snel kunnen helpen. Mochten wij iets niet op voorraad hebben, dan kunnen wij dit voor u bestellen. U zult versteld staan van ons assortiment.

Kom eens langs en laat u adviseren of informeren!

www.elektro-specialist.nl

Service & Garantie:
Wij hebben service en garantie hoog in het vaandel staan. Wij vinden het uiteraard plezierig een opdracht van u te krijgen en doen onze uiterste best om onze klanten tevreden te houden. “De klant is koning” wordt bij ons ook waargemaakt.