Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Airco

Aangezien woningen en gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd worden, wordt de airco in de toekomst onmisbaar. Met een airco kunnen temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis op een aangenaam niveau worden gehouden, terwijl het buiten onaangenaam warm of koud is. Ook in de winter kunt u profiteren van een airco. De installatie zorgt dan voor verwarming van uw omgeving. Om duurzaamheid te bevorderen kunt u ook gelijktijdig koelen en verwarmen met energie-uitwisseling. Hierbij wordt de warmte van de te koelen ruimte verplaatst naar een ruimte die verwarmd moet worden

Op het gebied van klimaatbeheersing van uw woon- en/of slaapkamer(s), uw kantoor of uw praktijkruimte kunnen wij u van dienst zijn met verrijdbare airconditioning en/of vaste airconditioningsystemen.

De airconditioners zorgen voor een prettig klimaat in iedere ruimte, mits het formaat aangepast is aan de te verkoelen inhoud van de te koelen ruimte. U kunt bij ons kiezen uit diverse modellen van o.a. Bosch en Samsung.

Kijk voor meer informatie op:

Technisch Bedrijf Minnesma voert het Bedrijfscertificaat Bureau Veritas F Gassen. Deze certificering is bestemd voor bedrijven die werkzaamheden verrichten aan kleine en grote stationaire koelinstallaties en grote mobiele koelinstallaties. Certificering volgens het F-Gassenbesluit heeft betrekking op installatie- en/of onderhoudswerkzaamheden zoals montage, reparatie, (periodiek) onderhoud, inbedrijfstelling, preventieve controle of buitengebruikstelling.

Vraag een offerte aan