Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Gas & verwarming

Wij zijn erkend dealer van Nefit cv-ketels. Onze jarenlange ervaring met dit bedrijf heeft ons doen besluiten nog hoofdzakelijk Nefit ketels te plaatsen:

Wilt u een verwarmingsketel met warmwatervoorziening (een combiketel) of niet? Zo nee, dan kunt u afhankelijk van uw huis (vrijstaand, geschakeld, appartement) kiezen voor een ketel.

Zo ja, dan zijn er afhankelijk van de grootte van u warmwatervraag wederom 3 alternatieven beschikbaar. Wij kunnen u hier alles over vertellen of vraag de folder bij ons aan.

Naast de plaatsing van de ketel verzorgen wij ook het onderhoud. Wij komen éénmaal per 1,5 jaar bij u langs om de ketel te controleren.

Ook hebben wij voor u nog altijd gashaarden en gevelkachels. Neem eens een kijkje op één van de volgende sites voor uitgebreide informatie:

www.dru.nl
www.faber.nl

Mocht u een storing hebben aan uw cv, gashaard of boiler belt u ons gerust voor advies of reparatie. Kamer en klokthermostaten: Voor de regeling van uw cv-installatie werken wij bij voorkeur met Honeywell thermostaten. Zij zijn hierin grensverleggend, waardoor uw optimale warmteregeling gegarandeerd wordt. Voor meer informatie kijk op www.honeywell.nl

Ook voor houtgestookte CV haarden kunt u bij Minnesma terecht.

Op Nordicfire vindt u alle informatie.

Vraag een offerte aan